Wéér net geen punten voor Baardwijk

Baardwijk 1 speelde zondag 27 oktober 2019 de thuiswedstrijd tegen TGG uit Den Bosch. De belangen voorafgaand aan de wedstrijd zijn groot, TGG heeft 2 punten, Baardwijk 4 punten uit 5 wedstrijden. Voor de wedstrijd probeert Emiel Heefer het team op scherp te zetten nadat het team bij Baardwijk 2 het goede voorbeeld heeft gezien.

Na de opkomst met de JO10-1, dat vandaag team van de week is, fluit scheidsrechter Opstraat om 14:30 uur voor het begin van de wedstrijd. Wat een begin van de wedstrijd, binnen 12 minuten is de stand 1-2, nadat TGG op voorsprong kwam, scoorde René Kovacs 1-1 en kwam TGG weer op voorsprong. Beide ploegen werken keihard en willen vandaag niet verliezen, maar de wedstrijd winnen. Tot de rust wordt er niet meer gescoord. Ruststand 1-1.

Na de rust krijgt Baardwijk de betere kansen, maar het trouwe Baardwijk publiek mag pas in minuut 69 opnieuw juichen. Nadat Man of the Match Tom Sleenhoff is neergehaald binnen de 16 meter, scoort Kevin Vissers vanaf 11 meter 2-2. In de 79e minuut fopt de rechtsbuiten van TGG drie verdedigers van Baardwijk en scoort 2-3. Ondanks het slotoffensief voor Baardwijk wordt er niet meer gescoord in de resterende tijd, Eindstand 2-3. Wéér net geen punten voor Baardwijk, maar met de steun van de trouwe supporters, de juiste inzet moet het weer lukken om drie punten te halen.

Zondag 3 november 2019 speelt Baardwijk tegen DVG uit Liempde, de wedstrijd op Sportpark de Roode Bleek wordt geleid door scheidsrechter Roy Sprengers en start om 14:30 uur.