Kanonskogel in slotminuten nekt WSC

Foto: WSC

Zonder de ervaring van topscorer Bakkali en linkspoot Sergen Bozkurt, trad WSC aan in het uitduel met Madese Boys. Beide clubs startten met ieder 9 punten uit 5 wedstrijden.

Na 12 minuten opende Lars Kruissen de score door een loeiharde directe vrije trap: 0-1. De veel ervarenere thuisploeg zette er vervolgens fysiek spel en hoog tempo tegenover. Door te vroeg instappen van Samir Mewar, kreeg Bjorn de Bruin vrij baan om de 1-1 binnen te schieten. WSC moest noodgedwongen Samed Köksal wisselen. Voor hem kwam Jasper Vrinten in het veld , waarmee de gemiddelde leeftijd van WSC uitkwam op nog geen 21 jaar.

Na rust kwam Madese Boys duidelijk feller uit de kleedkamer, maar verzuimde met name afstandsschoten te verzilveren. Het had er alle schijn van dat de wedstrijd gelijk zou eindigen, totdat wederom Bjorn de Bruijn in de 62e minuut plotseling een kanonskogel afvuurde die onhoudbaar was voor keeper Bram van Daelen: 2-1. In de resterende kreeg WSC-er Belmin Popara nog een paar unieke, door hem zelf gecreëerde kansen, maar uiteindelijk trok WSC aan het kortste eind.

Madese Boys – WSC 2-1 (1-1) 12. Lars Kruissen 0-1, 28. Bjorn de Bruijn 1-1, 86. Bjorn de Bruijn 2-1

Zondag 3 november speelt WSC het thuisduel tegen JEKA uit Breda. Aanvang 14,30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden