S.V. Capelle verliest met ruime cijfers bij NOAD’32

In Wijk en Aalburg speelde S.V. Capelle zaterdag tegen NOAD’32. In de openingsfase nam S.V. Capelle het meeste initiatief en kreeg het kansen via Sijmen Branderhorst en Stefan Zopfi. Het was echter NOAD’32 dat in de 15e minuut op voorsprong kwam. S.V. Capelle verdedigde niet attent en Jalal Boujamaa kon vanuit vrije positie de 1-0 binnen schieten. Hierna een fase met weinig mogelijkheden. Kort voor rust profiteerde NOAD’32 echter wederom van slordig verdedigen door Capelle: via Julian Vos werd het 2-0.

Enkele minuten na de hervatting kwamen de gastheren op 3-0 via nogmaals Jalal Boujamaa. De wedstrijd was hiermee feitelijk gespeeld. S.V. Capelle kreeg nog een grote kans via Vicente Ndongala, maar de NOAD’32 doelman voorkwan een treffer. In de slotfase werd de eindstand via Julian Vos en Sven Bleijenberg bepaald op 5-0. S.V. Capelle verdedigde deze middag matig en maakte het een effectief NOAD’32 makkelijk.

Na twee nederlagen wordt het voor Capelle weer tijd voor een overwinning. Dat zal dan moeten gebeuren in de derby tegen NEO’25, die a.s. zaterdag op het programma staat. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op het Mandemakers Sportpark van S.V. Capelle.