Goede prestaties voor ACW atleten bij Blauwe Meer Cross Loon op Zand

Het crossseizoen van regio 13 is weer begonnen. De Blauwe Meer Cross beet op zondag 20 oktober de spits af. Deze cross werd georganiseerd door Loop groep Go-run.

Het is een zware cross waar op andere tijden de rally auto’s rijden mogen nu de lopers hun rondje lopen. En door de regen van af gelopen dagen was het extra zwaar, waardoor sommige atleten hun schoenen in de blubber verloren. De temperatuur was gelukkig wel aangenaam om te crossen. Natuurlijk waren de atleten van Atletiek Club Waalwijk weer van de partij. Sommige atleten mochten zelfs ere prijzen mee naar huis nemen. Natuurlijk is iedereen wel winnaar als je op zo zwaar parcours je ronden uitgelopen heb.

Iris Claessen Mini Pupil uit Waalwijk nog maar pas lid, liep in haar eerste cross bij haar categorie voor op. Ze kwam als 1e over de finish in de tijd van 3:01 minuten, nadat ze een ronde van 600 meter had gelopen.

Siem Bolenius Jongen Pupil-C uit Kaatsheuvel liep zijn eerste cross ook met succes. Nadat Siem 600 meter gelopen had eindigde hij in zijn categorie als 2e in de tijd van 2:56 minuten.

Natuurlijk waren de VB atleten van Atletiek Club er ook weer bij en gingen met prijzen naar huis. Ze moesten 2 ronden lopen met een totale afstand van 1200 meter. Jesse Vink uit Waalwijk werd bij de categorie onder de 16 jaar 2e in de tijd van 5:49 minuten.

Bij de Jongens 16+ werd Lars van Ravenstein uit Waalwijk en Rick Standaert uit Kaatsheuvel 1 ste en 2e in de tijd van 5:19 minuten en 5:23 minuten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden