R.W.B. doet aan stuivertje wisselen met SAB

RWB speelde zondag 6 oktober thuis tegen koploper SAB. Door met 7-2 te winnen was RWB na 2 x 45 minuten RWB de nieuwe koploper. Niet dat RWB de minste verliespunten heeft want met 6 punten uit 2 wedstrijden is dat het Raamsdonksveerse RFC.

Dat RWB zo ruim zou winnen zag het er in de beginfase niet naar uit. Al na 1 minuut spelen verdedigde RWB slordig uit waardoor keeper Luuk van Beerendonk met een lob werd verslagen en het dus al snel met 0-1 achter stond. RWB had een half uurtje de tijd nodig om te herstellen maar toen scoorde het in 3 minuten evenveel goals. Michael Rosenbrand, Bram van Iersel en Alex Huijps zorgden in deze korte tijd voor dat RWB met een 3-1 voorsprong op rosen zat. Serhan Eyupoglu maakte er nog voor rust 4—1 van waardoor de wedstrijd gespeeld leek. De 4-2 net voor rust zorgde ervoor dat RWB met een minder gevoel aan de thee zat en gaf nieuwe hoop bij SAB.

Na een uur voetballen was het centrale verdediger Serhan Eyupoglu die aan alle onzekerheid een eind maakte. Met 2 goals in 2 minuten tijd maakte hij zijn hattrick vol en bracht de 6-2 op het scorebord. De eindstand die uitkwam op 7-2 werd gescoord door Kevin Remie die daarmee kan zeggen dat hij tot nu toe elke competitiewedstrijd heeft gescoord.

Zondag 13 oktober staat de uitwedstrijd tegen DIA uit Teteringen op het programma. Op voorhand geen gemakkelijke tegenstander want in de laatste wedstrijd nam het in de uitwedstrijd, bij het tot dan toe ongeslagen Waspik, de 3 punten mee naar huis.