Waalwijkse zwemvierdaagse

Foto: KNZB

Op 16 t/m 18 oktober houdt WZV in het Olympiabad in Waalwijk een zwem 4-daagse. Wanneer je minimaal een A diploma hebt of een certificaat van Superspetters kun je meedoen.

Er kan elke dag gestart worden vanaf 18.00 uur tot 19.30 uur. Kinderen tot 12 jaar zwemmen 250 meter alle andere deelnemers (vaders, moeders, opa’s en oma’s) zwemmen 500 meter. Inschrijven kost 7.50 euro. Normaal is het een zwem 4-daagse daarom kan er op één dag 2 keer het aantal meters gezwommen worden, zodat het toch als een zwem 4-daagse meetelt.

Inschrijven is mogelijk via deze link en elke woensdag- en vrijdagavond tussen 18.00- tot 20.00 uur liggen er inschrijfformulieren bij de balie in het zwembad. Na betaling van het inschrijfgeld is deelname definitief. Natuurlijk is er een medaille te verdienen.

Je kunt ook schriftelijk inschrijven door de volgende gegevens aan te leveren: je Naam, Woonplaats, Geboortedatum, en voor de hoeveelste keer je meedoet aan de zwemvierdaagse; dit briefje doe je samen met het inschrijfgeld in een envelop en dit kun je op de volgende adressen inleveren:
Berkendreef 13D in Waspik, Willem de Zwijgerstraat 40 in Sprang-Capelle, Buitenvaert 11 in Kaatsheuvel, Loondonk 4 Waalwijk. En natuurlijk kun je dit ook in het zwembad afgeven tijdens de trainingsuren van WZV.

We hopen je te zien!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden