Samenstelling Jeugdcommissie vv R.W.B. 2019-2020

Foto: RWB

Marco van der Hammen is met ingang van het nieuwe seizoen aangesteld als jeugdvoorzitter. Een van zijn taken is het aanstellen van scheidsrechters voor de wekelijkse thuiswedstrijden van de jeugdteams van RWB.

Mari Kraneveld is onder andere verantwoordelijk voor het gereed maken van de accommodatie op de wedstrijddagen. Verder is een van zijn taken het organiseren van de jaarlijkse thuistoernooien. Harrie Maas is de penningmeester voor de jeugd bij RWB. Hij verzorgt verder de verkoop van de RWB-kleding. Daarnaast is hij betrokken bij het gereed maken van de accommodatie. Johan Kuijsten houdt zich met name bezig met de organisatiezaken voorafgaand aan en volgend op de wedstrijddagen voor de jeugd. Ook biedt hij ondersteuning aan de wedstrijdsecretaris. Cor Pulles is de wedstrijdsecretaris voor de jeugd van RWB. Tevens is hij lid van de Technische Commissie van de jeugd van R.W.B.


  • Wil jij afvallen en fitter worden? Doe dan mee met Fit Challenge De Langstraat! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden