Nieuw clubrecord voor WZV zwemmers bij de 12-uurs Nachtzwemmarathon in Vught

Foto: WZV

Een aantal zwemmers van de Waalwijkse Zwem Vereniging (WZV) nam afgelopen weekend deel aan de 12-uurs Nachtzwemmarathon, die in het zwembad van Vught werd georganiseerd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van zwemvereniging de Dommelbaarzen.

De opbrengst van de nachtzwemmarathon was bestemd voor de Maarten van der Weijden Foundation ten behoeve van kankeronderzoek. De ploeg van WZV, die opereerde onder de naam Wollukse Badgasten, vestigde een formidabel nieuw clubrecord van 59.200 meter en bestond uit de volgende zwemmers: Luc de Bont, Elce & Duuk Dollekens, Ally Geers, Jade Hoppenbrouwers, Wessel Roosenbrand, Maurice & Isabel & Veronique van Alebeek, Thomas van den Linden en Marnix & Anne Verhoef.

Deze week ontving het jeugdteam van WZV een felicitatie vanuit Waalwijk Ontmoet 2019 en zijn zij voorgedragen voor de titel ‘Beste sportprestatieteam’ in het kader van Waalwijk ontmoet 2019! Op zaterdag 16 november vindt de definitieve uitreiking plaats in de Rabo lounge van het Mandemakers Stadion.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden