The White Boys 2 doneert cheque aan stichting Samen Top

Foto: The White Boys 2

Op zondag 22 september heeft het tweede team van voetbalvereniging The White Boys een cheque ter waarde van € 400,- overhandigd aan de stichting Samen Top. Ook zal het team de wedstrijden spelen met het logo van Samen Top op de wedstrijdtenues.

Het team was sinds de uitreiking van de nieuwe trainingskleding en wedstrijdtenues op zoek naar één of meerdere teamsponsoren. Toen ontstond bij drie personen (Dennis Schellekens, Danny Kanters en Peter de Waard) het idee om de sponsoring op een andere manier te benaderen, namelijk een sponsoring vanuit het team en het overhandigen van een cheque aan een goed doel in Waspik.

Op een maandagochtend is een lijst opgesteld met goede doelen in Waspik en directe omgeving, en is deze lijst inclusief financiële onderbouwing aan het bestuur voorgelegd. De gezamenlijke keuze was op de stichting Samen Top gevallen Dit kwam voornamelijk door de bekendheid in Waspik en omgeving, en omdat de stichting al langere tijd bestaat en duidelijk zichtbaar is in onze samenleving.

Het bestuur stond volledig achter het plan en direct na goedkeuring hiervoor is er contact opgenomen met Suzanne Verschure van Samen Top. We hebben haar het plan uitgelegd om een geldcheque te overhandigen van een nader te bepalen bedrag wat voor 100% is uitgelegd door de spelers van het tweede team, en in ruil daarvoor de komende drie jaar met hun logo op onze wedstrijdshirts te spelen. De bedrukking van de shirts is in samenwerking met de Sportshop in Waalwijk gedaan.

Het blijft hier uiteraard niet bij. Wij willen als team en als club met onze nieuwe start ook onze positiviteit uitstralen naar de Waspikse samenleving, en naar de cliënten van Samen Top. De komende periode zullen er in overleg tussen het team, bestuur en Samen Top een aantal overleggen plaatsvinden om te kijken wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen. Hierbij wordt gedacht aan een gezamenlijke wedstrijd tussen de spelers van het tweede team en de cliënten van Samen Top en bijvoorbeeld het geven van een voetbaltraining omdat er een aantal cliënten zelf ook voetballen. Verdere uitwerking van de plannen zal in de komende periode gebeuren.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden