Clint Leemans tekent op huurbasis bij RKC

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk versterkt zich met Clint Leemans. De 23-jarige middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van PEC Zwolle en zal per direct aansluiten bij de selectie van Fred Grim. Na Stanley Elbers is Clint Leemans de tweede speler die overkomt van de Zwollenaren.

”We zijn blij dat Clint dit seizoen bij ons speelt. Hij is een fysiek sterke middenvelder met een goede traptechniek, met bovendien veel ervaring in de Eredivisie. Hij heeft bij onder andere VVV-Venlo en PEC Zwolle bewezen dat hij belangrijk kan zijn met zijn kwaliteiten, doelpunten en assists. Zijn specifieke kwaliteiten ontbraken nog in de selectie. Met zijn komst zijn we klaar op de transfermarkt”, aldus Frank van Mosselveld.

Clint Leemans begon zijn carrière bij PSV en speelde daar negen jaar in de jeugd. In 2016 besloot hij de overstap te maken van Jong PSV naar VVV-Venlo en daar beleefde Clint zijn doorbraak in de Eredivisie. Na twee succesvolle jaren bij de Limburgse ploeg maakte hij de overstap naar PEC Zwolle. In totaal speelde hij tot nu toe 55 Eredivisiewedstrijden met daarin 12 doelpunten en 4 assists.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden