Dylan Vente op huurbasis naar Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft zich per direct versterkt met spits Dylan Vente. De 20-jarige aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Feyenoord. De geboren Rotterdammer voegt zich per direct bij de selectie van Fred Grim en staat vandaag al voor het eerst op het trainingsveld.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is tevreden met de komst van de spits: ”Met Dylan hebben we een speler in huis gehaald die ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat ervaring heeft op Eredivisieniveau. Bij Feyenoord heeft hij laten zien over veel potentie te beschikken en krijgt de kans om dat nog verder te ontwikkelen. Met Dylan halen we een veelzijdige spits bij onze selectie, waarmee we aanvallend meerdere opties hebben.’’

Vente begon zijn voetbalcarrière bij amateurvereniging vv Smitshoek. Sinds 2008 doorliep hij de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij uiteindelijk in het seizoen 2017/2018 doordrong tot het eerste elftal. Op 13 september 2017 maakte hij zijn officiële debuut voor Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Manchester City. Vente is niet de eerste Feyenoorder die op huurbasis neerstrijkt in Waalwijk. Vorig seizoen droeg Emil Hansson al met succes de Geelblauwe clubkleuren.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!
article
98761
Dylan Vente op huurbasis naar Waalwijk
RKC Waalwijk heeft zich per direct versterkt met spits Dylan Vente. De 20-jarige aanvaller wordt
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20190823/dylan-vente-op-huurbasis-naar-waalwijk/
2019-08-23T09:29:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/08/23092748/dylan-vente.jpg
Nieuws, Sport