Nieuwe trainers voor RWB Vrouwen Zaterdag en Zondag

Foto: RWB

Voetbalvereniging RWB heeft zowel op de Zaterdag als de Zondag een damesteam wat meedoet aan de KNVB competitie. Zowel de RWB-Vrouwen van RWB Vr Zaterdag als RWB Vr Zondag zijn inmiddels de voorbereiding op seizoen 2019-2020 gestart met een nieuwe trainer.

Voor de zaterdag is Mickey van Boxtel de nieuwe trainer. Mickey van Boxtel startte zijn eigen voetbalcarrière als jeugdspeler bij RWB, verkaste in de A-jeugd naar WSC en voetbalde de laatste seizoenen bij SC ’t Zand. Dit seizoen maakt Mickey van Boxtel deel uit van de selectie van RWB en gaat hij proberen een plekje in RWB-1 te veroveren. Vorig seizoen begeleidde Mickey al RWB Vr Zaterdag tijdens de wedstrijden, komend seizoen wordt zijn takenpakket uitgebreid met ook het trainen van dit elftal.

Als trainer/coach heeft RWB voor RWB Vr Zondag Werner van Rijswijk aangetrokken. Werner van Rijswijk woont in Tilburg en voetbalde zelf bij Sarto, Boeimeer en Groen Wit. Als jeugdtrainer was hij actief bij DIA, Gilze en Groen Wit. Dit seizoen maakt hij dus als trainer/coach zijn debuut in het Vrouwenvoetbal.
De eerste wedstrijden voor de Vrouwenteams van RWB zijn voor de Beker en worden gespeeld in het weekend van 31 augustus en 1 september. RWB Vr Zaterdag beginnen dan de beker uit tegen buurman NEO’25 en een dag later speelt RWB Vr Zondag uit tegen TGG VR2.

Voor de Waalwijk Cup slaan de beide teams de handen ineen. In de voorrondes van de Waalwijk Cup wordt donderdag 22 augustus met een combi-team gespeeld tegen zowel Baardwijk als DESK (vervanger voor NEO’25). De finalewedstrijden voor de Vrouwen worden gespeeld op zaterdag 24 augustus om 14.00 uur.