Lars Nieuwpoort tekent tweejarig contract bij RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk Alexander de Peffer

RKC Waalwijk heeft met Lars Nieuwpoort haar nieuwste defensieve versterking binnen. De verdediger komt over van De Graafschap en tekent bij de Geelblauwen een contract voor twee jaar.

Nieuwpoort was in de afgelopen weken al op proef in Waalwijk. Hij was onderdeel van de selectie van trainer/coach Fred Grim tijdens de trainingskampen in Garderen en Valencia.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is zeer tevreden met de komst van Lars Nieuwpoort. β€˜β€™Met Lars halen we een linksbenige multifunctionele speler binnen. Zo kan Lars zowel als centrum- en vleugelverdediger uit de voeten. Daarnaast beschikt Lars ondanks zijn leeftijd al over de nodige ervaring en onderscheidt zich met zijn coaching en passing.’’

De 24-jarige nieuweling kwam in de jeugd uit voor AZ, alvorens hij zou pendelen tussen De Graafschap en Almere City. De linkspoot kwam bij beide clubs uit voor zowel de beloften als de eerste elftallen. In totaal speelde Nieuwpoort 127 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en heeft hij twaalf Eredivisieduels op zijn naam staan.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden