Sponsorloop ACW ’66 brengt bijna 800 euro op!

Foto: ACW

Donderdag 4 juli heeft de jeugdcommissie van ACW ’66 een sponsorloop georganiseerd voor twee doelen. Alle jeugdleden hebben hun best gedaan om een mooi bedrag op te halen. De sponsorloop was een pittige maar leuke stadionrun, met allerlei hindernissen.

De jeugdleden moesten 25 minuten lang rondjes rennen met allerlei hindernissen. Pittig met dat warme weer maar dat hadden ze over voor de twee goede doelen. Het eerste goede doel was de jeugdcommissie zelf, zodat we vele leuke activiteiten kunnen blijven organiseren. Het tweede goede doel dit jaar was Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant. Een mooi doel waar we zeker ons steentje aan bij willen dragen.

Na 25 minuten lopen ging het eindsignaal, er waren vele rondjes gelopen moe en voldaan kwam iedereen naar de finish. Even wat drinken en iets verkoelends, want dat hadden de atleten dubbel en dwars verdient.

Toen was het tijd om het totaal bedrag bekend te maken en de 3 winnaars bekend te maken. Per groep was er namelijk een prijsje te winnen voor degene die het meeste geld had opgehaald. Dit waren Carlijn, Meike en Aaliyah. Ze wonnen alle drie een bon om bij de McDonalds te gaan eten. Aaliyah had wel een enorm bedrag opgehaald, namelijk € 212, daarom won zij twee bonnen.

Naast deze prachtige winnaars, hebben alle andere atleten ook enorm hun beste gedaan en hebben we bijna € 800 opgehaald.

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen en het sponsoren. Jullie zijn toppers!