RWB-teams komen sterk voor de dag op eigen thuistoernooien

In het Pinksterweekend werden bij RWB de laatste 4 thuistoernooien voor de jeugd gespeeld. Op zaterdagochtend openden de JO9 –teams de reeks toernooien. Hier toonde RWB-JO9-1 zich uiteindelijk de sterkste met JEKA op een goede tweede plaats. RWBJO9-2 wist hier verrassend beslag te leggen op de derde plaats.

Gelijktijdig werd het toernooi voor JO10-teams afgewerkt. Hier was NEO’25 uiteindelijk een overtuigende winnaar met het Duitse Rot Weiss Unna op de
tweede plaats en RWB JO10-1 als een goede derde. Zaterdagmiddag konden de JO13-teams zich van hun beste kant laten zien. Na een spannende finale die uiteindelijk beslist moest worden door strafschoppen ging hier RWB JO13-1 met de eerste plaats aan de haal tegen het Oosterhoutse SCO. Be Fair uit
Waddinxveen legde beslag op de beker voor de derde plaats. Saillant detail hierbij is dat RWB JO13-1 hierdoor in het seizoen 2018-2019 zijn vierde prijs in de wacht wist de slepen. Na het winnen van de Waalwijk Cup voor de JO13 behaalden zij het kampioenschap in hun klasse in de voorjaarscompetitie, wonnen ze begin juni de KNVB-beker in hun leeftijdscategorie en wonnen ze nu dus hun thuistoernooi. Een nauwelijks te evenaren prestatie van het team van de begeleiders Nicky, Bob en Biko.

Op eerste Pinksterdag kwam als afsluiting van de toernooienreeks de JO17 aan de bak. Hier was uiteindelijk RWB JO17-1 , ook al voorjaarskampioen, duidelijk de sterkste. RWB JO17-2 verraste hier vriend en vijand door de finale te bereiken en zodoende een prima tweede plaats te behalen. Houten legde hier beslag op de derde plaats. Zo kwam een einde aan een organisatorisch uitstekend verlopen toernooienreeks , waarbij alleen het wat onstuimige weer op de zaterdag van het Pinksterweekend van negatieve invloed is geweest. Een pluim voor de RWB – organisatie van de toernooien de afgelopen weken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen