Topprestaties voor karateka`s Itosu bij landelijke Dan examens in Harderwijk

Drie karateka`s van Karate-do Academie Itosu hebben vandaag examen gedaan voor een zwarte band karate. Rick Sonnema en Zoë Freeth gingen voor respectievelijk een 3de Dan en 1ste Dan op tijdens het landelijke dan examen in Harderwijk. Beiden kregen van de examinatoren een ruime voldoende waardoor zij geslaagd waren voor deze felbegeerde Dan graad.

Demi Schoenmakers uit Kaatsheuvel ging als eerste 13-jarige karateka tussen de volwassenen op voor haar zwarte band 1ste dan. Hiermee is ze momenteel de jongste karateka van Nederland met zwarte band. Gedurende een uur werden de karateka`s op 4 onderdelen getest te weten Kihon (basis vaardigheden), Kata (schijngevecht), Kumite (gevechtstechnieken met partner) en Jiyu Kumite ( vrijgevecht ). Demi kreeg uit handen van de voorzitter van de KBN het eerste jeugddiploma en band overhandigd.

Karate-do Academie Itosu traint elke woensdag van 18:00 tot 19:00 uur (voor de jeugd van 6 t/m 10 jaar) en 19:00 tot 20:00 uur (vanaf 11 jaar) in de gymzaal van Basisschool Besoyen, van Duvenvoordestraat 13, Waalwijk

Voor info www.itosu.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen