S.V. Capelle wint bij RFC: 1-3

S.V. Capelle voetbalde zaterdag in Raamsdonksveer tegen RFC. In de openingsfase een goede kopkans voor S.V. Capelle via Serhan Eyupoglu, maar deze zag zijn inzet naast gaan.

RFC kreeg even later aan de andere kant van het veld ook een goede kans, maar via Capelle keeper Perry Ophorst en de paal ging de bal er niet in. Hierop volgde een kans voor Capelle via Daryll-Lee Maasland, maar dit schot werd gepakt door de RFC doelman. In de 16e minuut was het wel raak voor Capelle: Storm van Boxel bracht Christian van Hilst in stelling en via een halve omhaal zorgde hij voor de 0-1. Na deze voorsprong ging Capelle echter minder voetballen, er werd slecht verdedigd en RFC kreeg dan ook diverse goede kansen. Kort voor rust volgde de verdiende 1-1. In eerste instantie belandde de bal nog op de paal, maar hierna kon Jurrian Bakker toch nog de bal binnenwerken. Kort voor rust volgde nog een goede kopkans voor RFC, maar deze ging over.

Na de rust begon Capelle weer gaandeweg beter te voetballen. Justin van Ark profiteerde van een misverstand in de RFC defensie en kon vanaf de 16 meter eenvoudig de 1-2 binnenschieten. Vedad Hadzic had hierna pech met een inzet op de paal. Quinten van Caem kreeg een grote kans van dichtbij, maar zijn schot werd gepakt door de RFC doelman. In de 75e minuut gaf Quinten van Caem de bal diep op Serhan Eyupoglu en deze schoot de 1-3 in de rechterhoek van het RFC doel. Hiermee was de wedstrijd beslist en de 1-3 bleef staan tot het einde.

Komende zaterdag speelt S.V. Capelle de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Asperen.