S.V. Capelle en Sleeuwijk spelen gelijk: 3-3

S.V. Capelle voetbalde zaterdag op het Mandemakers Sportpark tegen koploper Sleeuwijk. In de openingsfase weinig mogelijkheden voor beide doelen. Na een minuut of 20 een schietkans voor S.V. Capelle via Onur Ulusan. Dit schot werd gepakt door Sleeuwijk keeper Martijn Verhoeven.

Kort hierna een gevaarlijk moment voor het Capelle doel, waarbij het Sleeuwijk schot over ging. S.V. Capelle kreeg hierna hierna de betere kansen, maar telkens stond de Sleeuwijk doelman in de weg. Dit veranderde op slag van rust toen Daryll-Lee Maasland uit een afvallende bal met een mooi schot de 1-0 binnenschoot.

Na de rust kregen zowel Onur Ulusan als Daryll-Lee Maasland mogelijkheden, maar deze werden niet benut. Sleeuwijk kon hier weinig tegenover zetten, maar dit veranderde in de 58e minuut. S.V. Capelle verdedigde slordig en Sleeuwijk profiteerde hiervan: Robin van der Windt schoot van dichtbij de 1-1 binnen. S.V. Capelle was het hierna even kwijt. Enkele minuten later werd een Sleeuwijk corner niet goed weggewerkt: Jenner Koek kon hierdoor eenvoudig de 1-2 binnenkoppen. Gaandeweg herstelde S.V. Capelle zich weer en zocht het meer de aanval op. In de 74e minuut kreeg S.V. Capelle een penalty vanwege hands: Mark Klinkhamer schoot deze goed binnen en dus 2-2. Enkele minuten later een goede kans voor Quinten van Caem, maar helaas voor Capelle ging deze naast. Kort voor tijd gingen Quinten van Caem en Onur Ulusan een combinatie aan en de laatste zorgde hieruit voor de 3-2. Het was echter nog niet gedaan: diep in blessuretijd kwam Sleeuwijk toch weer langszij. Uit een scrimmage en via een Capelle been schoot Pasqualle Verwoerdt Sleeuwijk naar de 3-3 eindstand. Komende zaterdag is S.V. Capelle vrij en de week er op mag het in Gameren op bezoek bij GVV’63.