Larry van Ommen volgend seizoen hoofdtrainer van RWB

Foto: Alexander de Peffer

In seizoen 2017 / 2018 was Larry van Ommen nog de trotse aanvoerder van RWB-1 en deed hij met succes de trainingscursus TC2. Dit seizoen is hij assistent trainer van voetbalvereniging Dongen.

Volgend seizoen zet Larry de volgende stap in zijn trainerscarrière en start hij bij vv RWB als hoofdtrainer. Larry startte zijn voetbalcarrière in de jeugd van RWB en beëindigde deze ook bij RWB. In de jeugd maakte hij ook nog een uitstapje naar de jeugd van RKC Waalwijk, nadat Larry uitgroeide naar een vaste waarde bij RWB-1 voetbalde hij vervolgens bij WSC, de eredivisie in de zaal, Dongen, Nivo Sparta, WSC en beëindigde zijn mooie voetbalcarrière dus bij RWB. Zijn grootste successen behaalde hij met Dongen waar hij alles won wat er te winnen valt en werd met WSC kampioen in de KNVB 2e klasse.

Voorzitter Bas Bruurmijn gebruikt Larry vaak als voorbeeld voor de aanstormende talentvolle jeugd van RWB. Voetbalvereniging RWB is dan ook blij dat het Larry van Ommen als kind van de club de kans kan geven om bij RWB als trainer op zijn eigen benen te staan. Natuurlijk te hopen in de KNVB 3e klasse, dat betekent dat RWB-1 nog aan de bak moet om te voorkomen dat het niet op de onderste plaatsen in de KNVB 3e klasse eindigt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen