Reünie v.v. Baardwijk druk bezocht

Vrijdag 22 maart, de 2e dag van het eeuwfeest van v.v. Baardwijk, stond in het teken van de reünie. Vooraf hadden zich al veel (oud)leden aangemeld. Het werden er aanzienlijk meer. De avond werd een feest van herkenning en sappige verhalen werden uitgewisseld.

Baardwijkers die elkaar al jaren niet meer hadden gezien of gesproken, dat moest wel een topavond worden. Sommige waren niet veranderd en werden direct herkend andere daar had je meer moeite mee. Maar als het gesprek op gang was gekomen dan was het net of de oude kameraadschap nooit weg was geweest. Voorzitter Dennis Vos opende de avond en nodigde iedereen uit om het ’Borkmuseum’ te bezoeken. De reüniecommissie had meer dan 500 items tentoongesteld over de 100 jarige geschiedenis van de sympathieke club uit Waalwijk-Oost. Oude voetbalschoenen, tassen, shirts en krantenartikelen sierden de vele wanden van het ‘museum’. Vooral de elftalfoto’s gaven genoeg stof tot opmerkingen. De avond werd muzikaal verzorgd door de ‘Booming Piano’s, die er een geweldig feest van maakte. waarbij het clublied uit volle borst door de aanwezigen werd meegezongen.

Vriendschappen werden vernieuwd en het ‘Houdoe’ werd uitgesproken met de intentie om snel terug te komen naar de geel-zwarte voetbalfamilie van de v.v.Baardwijk. Bijzonder was dat vrijwilligers van andere verenigingen, o.a. RWB, WSC, NEO’25, Bork Totaal en Wolluk Stock de bars en catering verzorgden. Samenwerken tussen verschillende verenigingen loont zich. Dat is nu weer eens bewezen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen