Triathlon, Super stoer!

Foto: Maresia

Ben je tussen de 8 en 16 jaar, kun je zwemmen, fietsen en rennen? Dan is een triathlon misschien wel iets voor jou. En het is helemaal niet moeilijk! Je doet je eigenlijk drie sporten achter elkaar met een kleine pauze ertussen.

Op zondag 2 juni 2019 organiseert Triathlonvereniging de Langstraat een triathlon in Waalwijk. Voor de jeugd is er een speciale startserie en de opzet van de triathlon is laagdrempelig. Dat wil zeggen iedereen die kan zwemmen, fietsen en lopen kan en mag mee doen. We bieden een 1/16e triatlon. Dat betekent 250m zwemmen, 10 km fietsen en 2,5 km lopen.

Poeh, dat is best wel veel zo achter elkaar?

Valt mee hoor, met een beetje oefenen kan iedereen dit. En uiteraard willen wij je bij helpen. In april en mei is er een Start-to-Triatlon speciaal voor de jeugd. Op woensdagavond om half zeven is er een looptraining op de atletiekbaan. En op zaterdagochtend een fietstraining (mag ook op gewone fiets of mountainbike of wellicht hebben we een fiets voor je te leen) en daarna een zwemtraining in het zwembad en bij mooi weer ook buiten in de surfvijver achter het zwembad.

Durf jij het aan? Of nog niet helemaal, maar ben je wel nieuwsgierig geworden?

Meld je aan en kom mee trainen! Meer informatie vind je op onze website van TLV de Langstraat, Start-to-Tri jeugd.
Meteen inschrijven voor de triathlon kan natuurlijk ook. Dan ga je naar www.inschrijven.nl, Tanis Triathlon de Langstraat.

Sportieve groet,
Triathloncommissie Tanis Triathlon de Langstraat

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen