S.V. Capelle wint bij BLC en haalt 2e periode binnen

S.V. Capelle ging zaterdag in Den Bosch op bezoek bij BLC. In de 9e minuut dacht Justin van Ark te scoren, maar dit doelpunt werd afgekeurd, omdat de bal al eerder de achterlijn zou hebben gepasseerd. Kort hierna was het toch raak voor S.V. Capelle.

Via een mooie actie van Quinten van Caem werd Serhan Eyupoglu in stelling gebracht en deze werkte de 0-1 binnen. Enkele minuten later een gevaarlijk moment voor het Capelle doel, maar Capelle doelman Dennis van Turnhout redde en zag hierna ook de rebound over gaan. S.V. Capelle kreeg nog kansen via Christian van Hilst, Jimmy Moonen, Onur Ulusan en Justin van Ark, maar deze waren niet doeltreffend.

Na de hervatting voetbalde S.V. Capelle minder. Toch breidde het in de 60e minuut de voorsprong uit: een mooie steekpass belandde bij Justin van Ark, die hierna voor de 0-2 zorgde. Enkele minuten later volgde echter al weer de aansluitingstreffer van BLC: via een fraaie lob van Johan Eerhart werd het 1-2. In de slotfase drong BLC nog aan, maar wist S.V. Capelle overeind te blijven.

Door deze overwinning behaalde S.V. Capelle de tweede periode in 3D en is het zeker van nacompetitievoetbal. Zaterdag speelt S.V. Capelle thuis tegen nummer 3 SC Everstein. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op het Mandemakers Sportpark.