R.W.B. VR1 Zondag opent 2e seizoenshelft met succes

Foto: RWB

De voetbalschoenen werden zaterdagavond tijdelijk verruilt voor schoenen met gladde zolen. Om het vizier alvast op scherp te zetten startte RWB VR1 Zondag dit weekend met een heus bowling kampioenschap.

Na een geweldige seizoenstart van het damesteam, waarin slechts 1x werd verloren, was het nu ieder voor zich op de bowlingbaan. Ondanks dat er nu niet als team werd gestreden, was de gezellige sfeer er niet minder om! Na anderhalf uur bowlen werd de balans opgemaakt door organisatie Jilke, Kristel en Lindsey. Trainer Tibor bleek de beste bowler van de avond, op de voet gevolgd door scherpe spits Michelle. Op nummer drie eindigde Anne. Niet alleen de beste bowlers van de avond ontvingen een prijs; Sanne en Maaike werden getroost met de Fristi bokaal onder het mom van ‘meedoen is belangrijker dan winnen’. Na het bowlen werd er nog een drankje gedaan waarna al snel een deel van het team doorreisde naar Drunen. Of zij de alcoholische versnaperingen nodig hadden om moed in te drinken voor de komende wedstrijd of om de spieren alvast wat losser te krijgen is niet bekend, maar gelukkig stond hoofdtrainer Tibor om 0:00 op de stoep bij ’t Hart van Drunen om de feestende dames op tijd naar bed te sturen. Er moest tenslotte gewonnen worden de volgende dag!

Op zondag stond namelijk de uitwedstrijd tegen de dames van Gilze op de agenda. Met een brede selectie vertrok RWB naar Gilze, waar het natte weer gelukkig geen invloed had dankzij het kunstgrasveld. De wedstrijd begon gelijk spannend, met een klein kansje voor Gilze. Daarna volgde echter verschillende kansen voor RWB. Vroeg in de wedstrijd werd het Waalwijkse gevaar opgelost door aanvoerster Imke naar de grond te werken in de 16. Gevolg: een penalty! Hoewel daarna kans op kans volgde voor RWB, vergaten de dames te scoren. Gelukkig kon Suzan een eigen goal van de verdedigster van Gilze afdwingen en waren Michelle en Anne na hun succes in het bowlen ook trefzeker op het voetbalveld! Een ander lichtpuntje was de comeback van middenveldster Kristel, die na maanden blessureleed de laatste minuten inviel. Ondanks twee ongelukkige tegentreffers werd er uiteindelijk met 4-2 gewonnen en konden de punten mee naar Waalwijk.

article
87885
R.W.B. VR1 Zondag opent 2e seizoenshelft met succes
De voetbalschoenen werden zaterdagavond tijdelijk verruilt voor schoenen met gladde zolen. Om het vizier alvast
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20190212/r-w-b-vr1-zondag-opent-2e-seizoenshelft-met-succes/
2019-02-12T20:15:36+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/02/12201505/RWB-VR1-10-2.jpg
Nieuws, Sport