S.V. Capelle en HSSC’61 scoren niet: 0-0

S.V. Capelle speelde zaterdag op het eigen Mandemakers Sportpark tegen de nummer 4 van 3D HSSC’61 uit Hei- en Boeicop. In de openingsfase zag HSSC’61 een afstandsschot net naast gaan. Even later schoot Jimmy Moonen over het doel van de bezoekers.

Hierna gebeurde er langere tijd weinig voor beide doelen. Vanaf de 35e minuut een fase met weer wat kansen. Eerst was HSSC’61 gevaarlijk: een speler kwam alleen voor Capelle keeper Dennis van Turnhout, maar schoot naast. Even later belandde een schot van HSSC’61 op de paal van het Capelle doel en ging de rebound naast. Hierna enkele goede kansen voor Capelle: eerst raakte Justin van Ark met een schot het zijnet en even later werd een inzet van Vedad Hadzic onschadelijk gemaakt door de HSSC’61 doelman. Sijmen Branderhorst kopte op slag van rust vanuit een corner over.

De tweede helft was van beide partijen matig. Afgezien van enkele afstandsschoten werden er geen kansen gecreëerd. De stand bleef dan ook 0-0 en dit was gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag. Komende zaterdag gaat S.V. Capelle in Den Bosch op bezoek bij BLC.