Eremetaal voor Atletiek Club Waalwijk bij laatste cross

Op zondag 3 februari werd in Natuurgebied, De Duiventoren in Dongen de Atledo Cross georganiseerd. Het was een pittige cross met bospaden en zandgrond.

Wat het tevens extra zwaar maakte waren de heuvels die in het parcours lagen. Bij de laatste cross van regio 13 was het wel mooi cross weer. Enkele atleten van Atletiek Club Waalwijk stonden hier ook aan de start. Daarvan namen sommige het eremetaal mee naar huis.

De VB atleten van Atletiek Club Waalwijk waren goed vertegenwoordigd, Lars van Ravenstein uit Waalwijk kwam als 2e over de finish ze moesten een kleine ronde lopen van 1010 meter dat deed Lars in de tijd van 3:52 minuten. Rick Standaert uit Kaatsheuvel kwam direct na Lars als 3e binnen in de tijd van 4:02 minuten. Rick behield hiermee zijn 3de plaats vast in het regio 13 cross circuit.

Meisje Junioren-A Evi van Bladel uit Waalwijk moest 3 kleine ronde lopen, een totale afstand van 3030 meter. Ze werd daarbij 1e in de tijd van 12:22 minuten. Evi is daarbij regio 13 cross kampioen.

Jason Smits uit Waalwijk Jongen Junioren-A werd 3e in de tijd van 24:24 minuten. Jason liep 3 grote ronde in totaal 5500 meter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden