S.V. Capelle verslaat Vuren in slotfase: 3-4

S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij Vuren. In de openingsfase waren er kansen voor beide partijen. De gastheren kwamen uiteindelijk in de 31e minuut via een vrije trap van Luuk van der Vliet op een 1-0 voorsprong. Een minuut later maakte S.V. Capelle echter al weer gelijk via een mooi schot van Onur Ulusan: 1-1. Hierna nog twee mooie vrije trappen van Ulusan, maar deze werden onschadelijk gemaakt door de Vuren defensie. Kort vuur rust volgde de 1-2 voor Capelle: een voorzet van Daryll-Lee Maasland werd ingekopt door Onur Ulusan.

Na de hervatting had Vuren pech met een schot op de paal. S.V. Capelle was echter wel doeltreffend: een corner van Onur Ulusan belandde via Serhan Eyupoglu bij Quinten van Caem, die de 1-3 binnenwerkte. Vuren profiteerde echter al snel hierna van slecht verdedigen aan Capelle zijde: via een kopbal van Timothy Bonthuis werd het 2-3. In de 69e minuut maakte Vuren ook nog gelijk via Luuk van der Vliet: 3-3. Kort hierna had Quinten van Caem pech met een inzet op de lat van het Vuren doel. Enkele minuten daarna een overtreding van Vuren binnen de 16 meter. Vurenaar Kooiman pakte hierbij zijn tweede geel kaart, zodat Vuren met 10 man verder moest. Helaas voor Capelle werd de penalty van Serhan Eyupoglu gepakt door de Vuren doelman. In de slotfase behaalde S.V. Capelle toch nog de overwinning. Via een vrije trap van Onur Ulusan werd het 3-4. Hierna ontstond helaas een opstootje, waarbij 3 rode kaarten vielen. Serhan Eyupoglu en Onur Ulusan moesten namens Capelle het veld verlaten, terwijl bij Vuren Danny Muilenburg mocht vertrekken. De stand bleef op 3-4 staan.

Komende zaterdag speelt S.V. Capelle thuis tegen nummer 4 HSSC’61. Om 14.30 uur wordt afgetrapt op het Mandemakers Sportpark van S.V. Capelle.