Nieuwe trainer voor R.W.B. JO19-1

Foto: RWB

De technische commissie is erg verheugd met het aantrekken van een nieuwe trainer voor het JO19-1 elftal voor het seizoen 2019-2020. Deze week is overeenstemming bereikt met Nicky Ligtvoet.

Nicky is al meer dan 15 jaar actief jeugdtrainer van RWB en in het bezit van een TC3 diploma. Gedurende deze periode heeft hij aan alle categorieën elftallen één of meerdere jaren training gegeven met uitzondering van de JO19-1. Dit was ook de reden om dit jaar de vertrekkende trainer Stephan de Man op te volgen. Stephan neemt dit jaar een “trainer sabbatical” na 3 jaar als trainer van de JO19-1 gefungeerd te hebben. Hij gaat dit jaar trachten zijn TC2 diploma te behalen waarbij hij stage zal lopen bij het 1e elftal van RWB.

Nicky is momenteel werkzaam als leraar bij de Rooi Pannen MBO horeca opleiding in Breda en geeft daarbij les aan leerlingen van 16 t/m 20 jaar. Hij is tevens lid van technische commissie jeugd, scheidsrechter van jeugd- en senioren-wedstrijden en neemt tevens deel aan het hoofdbestuur. Kortom een echte RWB-er.
Het bestuur wenst Nicky veel succes toe in deze nieuwe stap van zijn trainers carrière.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden