WSV “Waalwijk’82” neemt na jaren afscheid van hun caravan

Foto: WSV

Na ruim 10 jaar dienst te hebben gedaan op rustposten van alle door WSV “Waalwijk’82” georganiseerde wandeltochten, wordt op de Winterserie Wandeltocht van 3 februari a.s. afscheid genomen van “de Caravan”.

In 2008 werd de caravan als een tweedehandsje gekocht, omdat de voorganger op instorten stond. De caravan wordt op de “Tonny Goedhart Pleisterplaats” gebruikt om koffie in te zetten, soep en broodjes te maken. Maar na ruim 10 jaar trouwe dienst werd het tijd om de caravan in te ruimen voor iets eigentijds. We houden nog effe geheim wat deze eigentijdse opvolger zal zijn. Op de tocht van 3 maart zal deze gloednieuwe “caravan” gepresenteerd worden. Maar tijdens de komende winterserietocht zullen we het nog met, voor velen die de rusten hebben bemenst, weemoed terugblikken.

Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) wordt door de wandelsportvereniging een zogenaamde “Winterserie” georganiseerd. Dit houdt in, dat een keer per maand een tocht wordt georganiseerd. In principe is dat in het eerste weekend van betreffende maanden. Daarom nodigt de vereniging iedereen uit om op 3 februari gezonde wandeling te maken en afscheid te komen nemen van “de Caravan”, die tijdens deze tocht als standplaats de parkeerplaats van het oude zwembad van Waalwijk aan de Vijverlaan.

De routes die gelopen kunnen worden hebben een afstand van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. Deze zijn per tocht verschillend en voeren hoofdzakelijke door het natuurgebied “De Loonse & Drunense Duinen”. De routes zijn bepijld en men krijgt ook nog een routebeschrijving mee. Op de route bevinden zicht rustposten. Bij deze rust zijn soep, broodjes, koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Tevens is er een toilet.

Inschrijven op het startbureau, inschrijfgeld bedraagt € 3,00.
Starttijden: 30 en 25 km: 9:00 uur – 10:30 uur
20 en 15 km: 9:00 uur – 11:30 uur
5 en 10 km: 9:00 uur – 13:30 uur

Startbureau: Buurthuis “Zanddonk”,
Willaertpark 2A,
Waalwijk

Voor verdere info: www.wsvwaalwijk82.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA