Topweekend bij RWB

Foto: RWB

Het weekend voor kerst stond er bij RWB geen voetbal op het programma maar waren er wel twee hele leuke activiteiten. Vrijdagavond werd voor veel mensen de Kerstvakantie ingeluid waarbij samen met collega’s of vrienden een borreltje drinken nou eenmaal bij hoort.

Kerstborrel

Nadat Café Centraal hiervoor als mogelijkheid was afgevallen besloot Sjaak Timmermans, die als bestuurslid van RWB Evenementen als aandachtsgebied heeft, deze kerstborrel bij RWB te gaan organiseren. Een geweldig succes, niet op zijn minst door Alexander de Peffer die inmiddels net zo populair is als plaatjesdraaier als dat hij is als fotograaf. Klapper was het optreden van de RWB band “First of all friends”. Knap want deze RWB band is pas twee maanden met elkaar aan het repeteren en slaagde er in hun enthousiasme over te brengen aan de ruim 120 bezoekers van de kerstborrel.

Afsluiting feestjaar RWB110

Zaterdag stond het volgende feestje op het programma. De Evenementencommissie sloot op gepaste wijze het 110-jarig bestaan af. Samen met alle donateurs, vrijwilligers en overige sponsoren, waarbij de in Palermo geboren Gino Politi en RWB-er Jeroen van Zelst voor de muziek zorgden, werd het een onvergetelijke avond.

Tijdens deze avond werd afscheid genomen van 6 leden van de Evenementencommissie. De nieuwe Evenementencommissie die vanaf nu zich gaat richten op het 120 jarig bestaan staat echter al weer klaar. Door het jaar heen organiseert de nieuwe commissie een aantal evenementen zoals de Nieuwjaarsreceptie, Carnaval, van Vugtdag en het Oktoberfest. Al is dat nog wel even ver weg, als doel op de horizon heeft de commissie het 120 jarig bestaan gezet. Op deze avond werd hier alvast een eerste stap in gezet en werden ruim 60 mensen ingeschreven voor de Club van 120.

Op de foto van de nieuwe Evenementencommissie ontbreekt Biko Kerstens door ziekte.

article
86418
Topweekend bij RWB
Het weekend voor kerst stond er bij RWB geen voetbal op het programma maar waren
https://waalwijk.nieuws.nl/sport/20181230/topweekend-bij-rwb/
2018-12-30T16:39:52+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/12/30163905/Afsluiting-110-jaar.jpg
Nieuws, Sport