Baardwijk MO17-1 Kampioen

De meiden onder de 17 van Baardwijk zijn zaterdag jl. ongeslagen kampioen geworden in de 2e klasse 09. De meiden hebben 9 van de 10 wedstrijden gespeeld en zijn niet meer in te halen door de concurrentie.

Uit de 9 wedstrijden werden 27 punten bij elkaar gespeeld. Het team bestaat uit de keepster Emmy Schouten, de verdedigsters Inge van Beek, Neelke Kant, Tamara van Dongen, Jaidy Lagrouw, Anne Mos, Laura van de Ven, de middenvelders Lonneke van Loon, Jill Verhoofstad, Lynn de Graaff en de aanvallers Kaylee Geers, Stevie Verheij, Lissa Verhulst, Indy Bergmans en Britt Rozenbrand. Indy Bergmans werd topscoorder in de competitie. In totaal werden er 60 doelpunten gescoord en kregen de meiden maar 7 doelpunten tegen in 9 gespeelde wedstrijden.

Met de steun van Inge van Eggelen als begeleidster, de support van alle ouders tijdens de wedstrijden, de trainingen en het coachen van Supercoach Juan van Beek zijn de meiden kampioen geworden en dat werd afgelopen zaterdag gevierd in de kantine van v.v. Baardwijk.

Foto’s van het Feest: https://flic.kr/s/aHsmuY3Xdn

Foto’s van de wedstrijd: https://flic.kr/s/aHsmseuCNE

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden