Tachos HA1 is goed op dreef in de landelijke jeugddivisie

De mannen van Tachos HA1 uit Waalwijk zijn goed bezig de afgelopen weken. Momenteel komen zij uit in één van de hoogste handbalniveaus van Nederland: De landelijke jeugddivisie.

Afgelopen zaterdag wisten ze wederom te winnen, dit keer van Olympia’89. Na een duidelijke overwinning van 30-19 staan de jongens nu op een vierde plaats in de competitie. De trainers en coach van de HA1 kijken terug op zes positieve wedstrijden. “Ondanks dat er binnen het team vijf nieuwe jongens zijn toegevoegd loopt het allemaal nog redelijk goed. We staan momenteel vierde in de competitie en een groot gedeelte van de wedstrijden wisten we te winnen, dus we mogen zeker niet klagen, maar er is altijd ruimte voor verbetering” loopt de coach van HA1 weten. De HA1 wist van de afgelopen zes wedstrijden vijf keer te winnen en enkel de eerste wedstrijd van het seizoen werd verloren. “Natuurlijk hopen we in de hoogste regionen te eindigen, maar we zijn ons er ook bewust van dat het een loodzware competitie is, dus zowel het team als de technische staf zal er dit seizoen alles aan moeten doen om aansluiting te houden bij de top”.

Aankomende zaterdag speelt Tachos HA1 wederom een thuiswedstrijd, dit keer tegen de nummer twee van de competitie: Hellas HA1. “Deze wedstrijd is de ultieme graadmeter, we kunnen laten zien wat we waard zijn en hoe zeer we op elkaar zijn ingespeeld, we gaan strijden om de punten in Waalwijk te houden”. Voor Tachos HA1 komen uit: Wiebe Weij, Nick Veltman, Luuk Brands, Stijn Vermeulen, Nick Kuijpers, Rick van der Heijden, Joep Hamers (tevens speler Jong Oranje onder 17), Janik van Zundert (tevens speler Jong Oranje onder 17), Niek Brans, Nino ter Horst, Dylan Bastiaansen, Milan van der Bruggen.

De wedstrijd van aankomende zaterdag begint om 20.00 uur in Sporthal De Slagen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen