Baardwijk verliest in Oosterhout van SCO

Zondag 21 oktober stond voor v.v. Baardwijk de uitwedstrijd tegen SCO uit Oosterhout op het programma.

In de derde minuut krijgt SCO al een grote kans om te scoren, maar gelukkig redt keeper Patrick. We beginnen slap en slordig en lijden veel balverlies, wat weer een kans voor SCO oplevert die Rene gelukkig ongedaan kan maken. In de 16e minuut een kansje van Guus die naast gaat, maar dan in minuut 25 komt SCO op een verdiende voorsprong. Bork wordt wakker en Ugur begint in minuut 26 aan een goede solo maar hij vergeet de bal goed voor te geven. Isak, onze spits vandaag lost in minuut 27 een schot(je) op doel die de keeper keert. In de 31ste minuut scoort Kevin uit een corner de 1-1. Een bikkelharde sliding op Ugur zorgt ervoor dat na de rust niet verder kan.

Na de rust komt onze andere spits Martijn erin voor Ugur. Op het middenveld wordt een overtreding gemaakt door Bork, wij letten niet op en door de vrije trap snel te nemen staat SCO oog in oog met Patrick die de bal uitstekend keert. Dan in minuut 58 slaat het noodlot weer toe, na het doorkoppen van de bal op de middenlijn staan ze weer oog in oog met Patrick die dit maal niet kan redden: 2-1 achter. Bork probeert het wel, drie keer een schot van Isak die de keeper steeds redt. In minuut 80 een diepte bal van Tom op Davy die net te scherp is, een kopbal van Tina na een voorzet van Rene. Intussen spelen we alles op alles en sturen we Kevin ook naar voren. In de 65ste minuut wordt Omar ingebracht voor Guus, hij maakt zijn competitie debuut voor Bork. Een kopkans voor Dylan na een voorzet van Delano, een klutsbal die tot corner wordt verwerkt, het lukt niet. In minuut 90 een tweede gele kaart voor een speler van SCO, dus rood. Hij stapt het veld af en zegt tegen de dug-out van bork: ‘het was nodig’, dit zegt alles over de instelling van SCO. Maar dan in minuut 95, Davy lost een schot maar met meer geluk dan wijsheid wordt deze door een speler tot corner verwerkt. Het is over en de drie punten blijven bij SCO.