R.W.B. start oefenprogramma tegen GDA Zami uit Den Haag

Foto: RWB

Zaterdag 18 augustus, na een weekje te hebben getraind speelde RWB de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. In Loon op Zand was namelijk de selectie van GDA Zami uit Den Haag neergestreken voor een trainingskamp en die wilden graag met beide selectie elftallen op het kunstgrasveld voetballen tegen RWB.

Het werden nuttige en sportieve wedstrijden die voor de selectie van RWB-1, 2 en JO19 werd afgesloten met een heerlijke BBQ. RWB begon slordig aan deze eerste oefenwedstrijd en kwam met 0-2 achter maar kwam nog voor rust goed terug tot 2-2. Uiteindelijk trok GDA Zami met 2-3 aan het langste eind. In het weekend van 23, 24 en 25 augustus is het 3 dagen lang bij RWB alleen maar Waalwijk Cup wat de klok slaat, daarna start de voorbereiding op het KNVB Bekertoernooi.

Ter voorbereiding op de beker speelt RWB dinsdagavond 21 augustus om 20.00 uur thuis tegen Vlijmense Boys. Zaterdag 1 september om 17.00 uur wordt thuis op De Gaard tegen SSC’55 gestart met het KNVB-Bekertoernooi, een onvervalste derby dus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen