R.W.B. tentenkamp 2018 zorgt voor een spannende ervaring

Het Sportpark van R.W.B. was het afgelopen weekend bezet door het tentenkamp voor ongeveer 60 kinderen uit de JO7 t/m JO10 jeugd.

Vrijdagavond begon het kamp na een eerste ronde voetballen met een dierenspel zoektocht in het bosgebied naast de voetbalvelden van de Gaard. Niet geheel zonder vrees werd in de schemering aangevangen met de zoektocht waarbij de leiding verstopt het geluid van een aantal dieren imiteerden die de kids op hun beurt moesten weten te vinden. Tenslotte werden nog een aantal rondjes bingo gedraaid waarna de kinderen op tijd in hun tentje doken.

De zaterdag was helemaal ingevuld door leuke individuele spellen met daaraan parallel enkele groepsspellen zoals zaklopen , skippyballen-race , touwtrekken, trefbal en water-en-vuur. Tussendoor konden de kids naar hartenlust ravotten op de van Moonen gehuurde hindernisbaan. Zaterdagavond werd na de tweede ronde voetballen en een inleidend verhaal rondom een klein kampvuurtje, een nachtelijk tocht gehouden op zoek naar de geest van de oorspronkelijke uitvinder van de Efteling.

Op zondag werden na wat spelactiviteiten de finale wedstrijden van het mini-WK gespeeld en ter afsluiting stonden er lekkere pannenkoeken klaar voor de lunch. Het spannendste bleef toch het slapen in één van die 30 tentjes die opgesteld stonden op het sportpark. Na de lunch werden de kids totaal vermoeid maar met een (vermoeide) smile op hun gezicht opgehaald door de eveneens blijde ouders om daarna thuis op krachten te komen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden