RKC Waalwijk contracteert Duits en Van den Ban als nieuwe stafleden

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Voormalig aanvoerder van het eerste elftal, Sander Duits, keert terug bij de Geelblauwen. Hij start bij RKC Waalwijk zijn trainersloopbaan en wordt zowel assistent-trainer van het eerste elftal als hoofdtrainer van het tweede team. Duits zet zijn handtekening onder een overeenkomst tot de zomer van 2020.

De 38-jarige Serge van den Ban gaat in Waalwijk de doelmannen onder zijn hoede nemen. Keeperstrainer Van den Ban komt over van de Engels topclub Arsenal en tekent een contract voor 1 jaar.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld reageert verheugd op het contracteren van het tweetal: ‘’In de persoon van Sander Duits trekken we de ideale trainer aan om de jonge talenten van RKC Waalwijk klaar te stomen voor het echte werk. Met zijn ervaring als veldspeler en verleden bij onze club is hij eveneens de juiste man om de jongelingen te coachen en te begeleiden in hun traject naar het eerste elftal.’’

Over het contracteren van Serge van den Ban zegt Frank van Mosselveld het volgende: ‘’Met zijn werkervaring, onder andere opgedaan als keeperscoördinator bij Arsenal, is Serge zeer bekwaam in het trainen van jonge, talentvolle, keepers. Als voormalig doelman weet hij als geen ander wat nodig is voor de ontwikkeling van sluitposten. We zijn zeer content dat we komend seizoen gebruik kunnen maken van zijn kennis en expertise.’’

Beide heren treden per direct fulltime in dienst bij de Geelblauwen en stonden vandaag al op het trainingsveld. Om 11.00 uur stond de eerste oefensessie van het seizoen op het programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen