Heroes of the Cruijff Court organiseren voetbaltoernooi om de Team Clean Cup

Heroes in opleiding
Heroes in opleiding
Foto: ContourdeTwern

Met de organisatie van een voetbaltoernooi om de Team Clean Cup voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs, sluiten 10 jongeren uit Waalwijk hun acht weken durende opleiding af tot Heroes of the Cruijff Court.

De opleiding Heroes of the Cruijff Court is een Community Program dat als doel heeft om jongeren een rolmodel te laten zijn en ze langdurig betrokken te houden bij de wijk en het Cruijff Court. Buurtsportcoach Erdem Altin, door het Johan Cruijff Instituut opgeleid als trainer van dit Community Program, leidt al een aantal opeenvolgende jaren groepen jongeren op tot Heroes. De nieuwe Waalwijkse Heroes gaan deel uitmaken van het Team Clean, dat zich het hele jaar rond bezigheid houdt met activiteiten op en rond het Cruijff Court.

Bij de organisatie van activiteiten, zorgen de jongeren van Team Clean ervoor dat het Cruijff Court netjes blijft en de activiteit goed verloopt. Team Clean werkt samen met andere partners, Zoals bijvoorbeeld met de gemeente bij het realiseren van het watertappunt. Door het organiseren van evenementen krijgen jongeren de kans hun talenten te ontdekken en ontwikkelen en worden ze uitgedaagd iets te ondernemen wat nieuw voor hen is.

Teams kunnen zich nog inschrijven

Het voetbaltoernooi vindt plaats op woensdagmiddag 4 juli aanstaande op het Cruijff Court dat gelegen is aan de van Merwedelaan in Waalwijk. Aanvang 13.00 uur. Tot en met maandag 2 juli kunnen teams (van minimaal 6 tot maximaal 8 spelers) zich nog inschrijven. Dit kan door mailtje te sturen naar: [email protected]  Diverse lokale ondernemers zoals bakkerij Asya, Albert-Heijn Jansen en JumpXL dragen het jaarlijkse Heroes project een warm hart toe. Dank zij deze sponsors kan er worden gestreden om een mooi prijzenpakket.

Dit jaar ontvangen maar liefst tien nieuwe Heroes of the Cruijff Court hun welverdiende certificaat en we zullen ze vast en zeker nog vaak ontmoeten bij evenementen in de wijk en op het Cruijff Court.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen