Mooie resultaten WZV zwemmers in Eindhoven

Op 2 en 3 juni werd deel 2 van de Regionale Zomer Kampioenschappen gehouden in het 50m bad van het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven. Het was zeer warm maar het weerhield de WZV-zwemmers ook nu niet van goede prestaties!

• Beide estafetteteams van WZV vestigden clubrecords op de 4×50 m wisselslag gemengd. Marlotte Spohr, Milo Janssen, Lotte Klerkx en Wessel Roosenbrand zwommen in 2:09,02 naar een 5e plaats en een nieuw clubrecord in de categorie 17 jaar en ouder. Duuk Dollekens, Jade Hoppenbrouwers, Isabel & Maurice van Alebeek vestigden met 2:21,90 een nieuw clubrecord in de categorie 16 jaar.
  • Duuk Dollekens verpulverde zijn PR op de 50m vlinderslag met een flink verbeteringspercentage en kwam uit op 35,86 seconden. Ook op de 100m vrije slag boekte hij ruime vooruitgang door in 1:10,12 te finishen.
  • Tweelingzus Elce Dollekens boekte ruime winst op de 50m vrije slag en eindigde in 31,81 seconden.
  • Ook Jade Hoppenbrouwers knabbelde stevig aan haar PR op de 50m vrije slag en finishte in 30,73. Tijdens de 50m schoolslag zwom ze naar een 9e plaats.
  • Wessel Roosenbrand bleek goed in vorm door zijn PR’s op de 100m vrije slag en 50m vlinderslag te verbeteren naar 1:00,69 resp. 31,25 seconden.
  • Marlotte Spohr en Milo Janssen tenslotte waren tijdens het 2e weekend uitstekend op dreef en zwommen beide 2 PR’s.