R.W.B. pakt uit bij GSBW belangrijke punten

Voor RWB was de opdracht uit bij Goirle een heel duidelijke, het inhaalduel uit tegen GSBW winnen en verder afstand nemen van de vervelende nacompetitie plek.

RWB moest dat doen met een elftal waarbij het meerdere vaste waarden moest missen. Toch was daar tijdens de wedstrijd niets van te merken wat hoofdzakelijk kwam doordat het als team bleef knokken, ook toen het even tegen zat.

RWB kwam dan ook goed uit de startblokken en was zeker in het eerste half uur van de wedstrijd de betere ploeg. Dit overwicht drukte RWB ook al snel in doelpunten uit, na ongeveer 5 minuten had Koen van Baardwijk de bal al in het net van GSBW liggen. 10 Minuten later verdubbelde Justin van der Sanden de score en was het 0-2. Na een half uur voetballen kwam GSBW pas wat beter in de wedstrijd en ondanks wat kansjes over en weer werd de ruststand bereikt met 0-2.

Meteen na rust kwam GSBW wat beter uit de kleedkamer en was het na 5 minuten spelen 2-2. Voor RWB was dit even schrikken maar kon het gelukkig de wedstrijd weer snel naar zich toe trekken. Luttele minuten na de gelijkmaker mocht spits Kevin Remie, na een assist van Justin van der Sanden, de 2-3 op het scorebord brengen. Na een uur spelen was de wedstrijd beslist en was de marge weer 2 doelpunten. Middenvelder Ronald Possemis zag namelijk van grote afstand dat de doelman van GSBW iets te ver voor zijn doel stond, zijn afstandsschot zorgde voor de 2-4 en meteen de beslissing in de wedstrijd.

Met de winst in deze inhaalwedstrijd komt RWB nu in de middenmoot terecht met 8 punten voorsprong op de vervelende nacompetitie plek en nog 4 wedstrijden te spelen. Zondag speelt RWB uit bij ZIGO en is het bij winst er zeker van dat het volgend seizoen in de 3e klasse speelt. Verliezen zou vervelend worden want dat moet er weer opnieuw gerekend worden.