FC Meerdijk en Power meidenteam PvdG winnen stadsfinale Cruijff Court

Foto: ContourdeTwern

De voorronde en de stadsfinale van de Cruijff Courts 6 vs 6 kampioenschappen, hét internationale voetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van basisscholen, zit erop. Met als winnaars het Power meidenteam PvdG en FC Meerdijk bij de jongens.

Na drie opeenvolgende woensdagmiddagen voetbalplezier, veel spannende wedstrijden waarin met respect voor elkaar om de winst werd gestreden en twee super spannende finalewedstrijden, zijn op woensdagmiddag 4 april, de respect awards uitgereikt en de stadskampioenen van Waalwijk gehuldigd. Bij de meisjes ging het team PvdG Power met de hoogste eer strijken en bij de jongens het team FC Meerdijk. Wegens hun respectvolle gedrag in en om het veld gingen de respect awards gingen naar het jongensteam Backpack Kids van basisschool Juliana van Stolberg en meisjesteam Besoyen 1&2 van de gelijknamige school.

Bezoek de landelijke kwartfinale wedstrijden op 16 mei in Waalwijk

Dit betekent dat de kampioenen Backpack Kids en Besoyen 1&2 voor Waalwijk gaan strijden in de kwartfinale van dit toernooi. De teams zijn in het voordeel omdat zij thuiswedstrijden kunnen spelen. Want Waalwijk is dit jaar gastheer voor de kwartfinales en ontvangt alle teams uit de regio die in hun eigen gemeente het kampioenschap hebben behaald. Deze landelijke kwartfinale wedstrijden vinden plaats op woensdagmiddag 16 mei aanstaande op het Cruijff Court RKC dat is gelegen aan de Van Merwedelaan in Waalwijk. De aanvangstijden worden nog bekend gemaakt. Kom allemaal naar het Cruijff Court om onze waalwijkse meiden en jongensteams naar de halve finale te schreeuwen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen