Baardwijk wint met 3-2 van GSBW

GSBW wilde niet op 1e paasdag de uitwedstrijd spelen in Waalwijk tegen Baardwijk vandaar dat de wedstrijd op zaterdag werd gespeeld.

Trainer Emiel Heefer startte met een aanvallend ingesteld team, een 1 – 4 – 4 – 2 opstelling, om de neerwaartse spiraal om te keren. Direct na het doelpunt van Pupil van de Week Denzo Kankatan floot scheidsrechter Masman voor het begin van de wedstrijd. De eerste kans van de wedstrijd is voor Baardwijk, maar het schot van Bart Rombouts wordt van richting veranderd. De tweede kans is voor GSBW en uit deze kans scoort Sander Schell in de 7e minuut de voorsprong voor GSBW. De supporters vrezen dat het vertrouwen van het team tot een dieptepunt geraakt, maar als Tom Sleenhoff in de 12e minuut met een kopbal uit een corner scoort juicht het publiek dat massaal op de tribune heeft plaatsgenomen door de regenval, tussenstand 1-1. Baardwijk heeft het betere van het spel, Baardwijk’s aanvallers zijn door hun gedrevenheid en inzet een plaag voor de verdedigers van GSBW. Als in de 32e minuut alweer een verdediger van GSBW een overtreding moet maken om een kans te voorkomen, mag Ugur Ozcan aanleggen voor zijn 2e assist. Ditmaal kopt Délano Boezer de bal in het doel, Baardwijk op voorsprong 2-1 wat tevens de ruststand is.

Na de rust speelt Baardwijk nog steeds beter dan GSBW, dat maar sporadisch voor het doel van Baardwijk’s verdediger Tony Salm gevaarlijk kan worden. Na regen komt zonneschijn! Voor de regen stopt is het in de 80e minuut door een inschattingsfout van Baardwijk’s keeper Tony Salm gelijk geworden, 2-2. Maar als de zon gaat schijnen op Sportpark Olympia schiet Tom Sleenhoff in de 84e minuut op fantastische wijze de winnende goal in het doel. Eindstand 3-2

Zo komt voor Baardwijk een einde aan een regenachtige periode, en schijnt de zon weer in de vorm van 3 punten. De derde helft van Baardwijk – GSBW was een gezellig feestje tot in de late uurtjes. Zaterdag 7 april a.s. wordt het weer een feestje na de derby tegen RWB. HQ Events gaat in de kantine op Sportpark De Gaard een mooi feestje organiseren, Baardwijk hoopt tijdens deze wedstrijd ook weer 3 punten te behalen.

Aanvang van de wedstrijd RWB – Baardwijk is 17:30 uur.