RWB VR Zondag wint ondanks valse start met 1-6

Al vroeg in de ochtend van zondag 25 maart vertrokken de speelster van RWB Vrouwen 1 Zondag naar Chaam omdat ze al om 10.00 uur zomertijd aan moesten treden.

De valse start was het feit dat het de tas met shirts had vergeten en daarom moest voetballen met veel te grote shirts van de mannen van Chaam. Toch hinderde dit de Vrouwen van RWB niet en stonden ze bij rust met 0-3 voor. Na rust bouwde de RWB Vrouwen de voorsprong verder uit. Na de 5-0 scoorde Chaam tegen waarna Maaike de Jong door een direct op goal geschoten vrije trap de eindstand op 1-6 bepaalde. Lindsey Verschuren leverde met een hattrick de grootste bijdrage aan de score en pikte ook Imke Sulsters haar goaltje mee. De mooiste goal van de wedstrijd werd van afstand gescoord door Suus Dorgelo.