R.W.B. eert leden tijdens feestvergadering 110 jaar

Op de druk bezochte feestvergadering, ter ere van het 110 jarig bestaan van RWB, werden diverse leden door de voorzitter Bas Bruurmijn in het zonnetje gezet.

Het eerste deel van de vergadering was het informele deel waarin Mark Kuijsten namens de evenementen commissie uitleg gaf over wat er dit jaar allemaal staat te gebeuren aan evenementen voor het 100 jarig bestaan. Als dank voor de inzet kregen alle leden van de evenementen commissie een mooi bierpakket aangeboden van het bestuur.

Na een korte pauze begon het officiële deel van de vergadering. Hier werden diverse leden van de vereniging aangedragen als lid van verdienste van de vereniging. Door middel van applaus kon de vergadering instemmen met de benoeming. Zo mogen nu Jan Bergmans, Anthony Bruurmijn, Berry Bruurmijn, Marco van der Hammen, Mart van Helvoirt, Harrie Maas, Dick van de Schans en Paul timmermans zich lid van verdienste van RWB noemen.

De vergadering was hierna beëindigd en DJ Jeroen van Zelst had de eerste nummers al gestart toen de Burgemeester van Waalwijk de Heer Nol Kleijngeld het podium betrad. Hij was gekomen om Foort Cové te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdiensten voor RWB.

Hierna kon het feest echt losbarsten en bleef het tot sluitingstijd druk in de kantine van RWB.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen