Red-Rag Tachos / Witte Ster HA1 beloont zichzelf met een ruime zege in Houten

Foto: Tachos

Het handbalseizoen begon vorig jaar zo goed voor de Heren A1 van Tachos. Er werd veel gewonnen door de Waalwijkse ploeg en het leek ze allemaal voor de wind te gaan.

Helaas kende de eerste seizoenshelft ook een periode waarin veel verloren werd. Het team was vaak niet compleet en spelers moesten verstek laten gaan door blessures. Gelukkig is er van blessures in het nieuwe jaar nog geen sprake en staat er een compleet team op het handbalveld. Dit resulteert erin dat Tachos Heren A1 weer het niveau haalt wat men van hen gewend is: dynamisch, met veel tempo en de enorme drive en wilskracht om te winnen.

Dat de jongens weer op het tempo spelen wat ze graag willen lieten ze afgelopen weekend weer zien. De uitwedstrijd afgelopen zondag tegen Houten HA1 werd gewonnen met een ferme uitslag van 30-53. Voor wie zich nog afvraagt of de mannen van Tachos terug zijn op hun oude niveau? Kijk maar naar de uitslag en het is meer dan duidelijk. Het team van Vladan Mijalkovic wist de afgelopen drie wedstrijden te winnen dus we kunnen wel zeggen dat het team terug van weggeweest is. Met een 6e plaats op de ranglijst bekleden ze momenteel een middenmoot positie en de jongens zijn gebrand om aansluiting te vinden bij de top 3.

Hiervoor moeten ze nog flink aan de bak met aanstaande zaterdag 3 februari de thuiswedstrijd in Waalwijk tegen de nummer 13, Vlug en Lening HA1 uit het Limburgse Geleen. De wedstrijd begint om 18.30 uur opgevolgd door de kraker van Red-Rag Tachos Heren 1 tegen Arnhem, dus het belooft een spannende zaterdagavond te worden in Sporthal De Slagen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen