Philippe van Arnhem vervolgt voetballoopbaan bij AS Trenčín

Foto: RKC

De 21-jarige middenvelder Philippe van Arnhem vertrekt per direct naar Slowakije waar hij zijn carrière voortzet bij de huidige nummer zes van de competitie AS Trenčín.

Hiermee komt een eind aan het jarenlange verblijf van de geboren Waalwijker bij de Geelblauwen. Philippe van Arnhem maakte in de zomer van 2014 de overstap naar het eerste elftal en kwam in 70 officiële duels in actie.

Algemeen Directeur Frank van Mosselveld ligt toe; ‘’Het contract van Philippe liep na dit seizoen af en we hebben onlangs geëvalueerd wat de beste opties zijn voor beide partijen. Philippe sprak hierin uit meer minuten te willen maken. Het is jammer dat hij zich, als Waalwijker en zelf opgeleide speler, de afgelopen jaren niet heeft kunnen verzekeren van een vaste basisplaats. Feit blijft dat hij zich altijd correct heeft opgesteld en van waarde is geweest voor de club. Dit heeft ons doen besluiten aan zijn verzoek om het avontuur aan te gaan mee te werken. We willen namens de club Philippe bedanken voor al zijn jaren in het Geelblauw en hem succes wensen bij zijn nieuwe werkgever!’’

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden