Dennis Vos nieuwe voorzitter v.v. Baardwijk

Maandag 11 december j.l. heeft er bij v.v. Baardwijk een buitengewone ledenvergadering plaatsgevonden. Vanwege de sneeuw bleef de opkomst slechts bij tientallen, maar het resultaat was er niet minder om.

Unaniem werd voor Dennis Vos gestemd als nieuwe voorzitter, vlak nadat voor Horst Gouda als secretaris evenwel unaniem werd ingestemd. De twee nieuwe kopstukken van v.v. Baardwijk zijn respectievelijk 33 en 37 jaar en zorgen daarmee voor een flinke verjonging binnen het bestuur van de club.

Op de vraag vanuit ex-voorzitter Marniek Pullens wat Vos’ gedachten zijn over de toekomst van de club, reageert Vos stellig. ‘Allereerst denk ik dat we het huidige bestuur kunnen bedanken voor hoe zij de club en het bestuur overdragen. (…) Daarnaast wil ik dat we er met zijn allen voor gaan om iedereen te mobiliseren binnen de club, zodat we het fijne, familiaire clubgevoel behouden en waar nodig terugkrijgen. Want een fijne club, dat is Baardwijk zeker.’ Uit de rest van de speech bleek vooral dat Vos er heel veel zin in heeft en zich vereerd voelt dat hij het vertrouwen krijgt vanuit de club om deze positie te mogen gaan bekleden.

Marniek Pullens zal niet geheel verdwijnen uit het straatbeeld binnen Baardwijk, Marniek zal de titel vice-voorzitter gaan dragen, zo zal hij beschikbaar blijven voor het onderhoud van externe contacten en zal hij Vos in een coachende rol ondersteunen.
Naast Dennis Vos als nieuwe voorzitter en Horst Gouda die Erik Boezer opvolgt als secretaris, hebben meer vacante plekken binnen het bestuur invulling gekregen door vrijwilligers vanuit de club. Zo blijft Erik Boezer actief binnen het bestuur en zal verantwoordelijk zijn voor de faciliteiten en hebben er na de laatste ledenvergadering – waarvan het verslag ‘niets gaat vanzelf’ titelde – maar liefst acht nieuwe enthousiastelingen zich aangemeld om werk te gaan verzetten binnen verschillende commissies.

Alleen binnen het jeugdbestuur zijn echt nog een aantal plekken die vervulling behoeven. Dus bent of kent u iemand die hier nog iets in wil betekenen? Aarzel niet en stuur een mail naar [email protected].

Al met al mag er in het kader van ‘een klennighedje houde toch’ (op z’n Borks) geconcludeerd worden dat de toekomst er bestuurlijk gezien binnen v.v. Baardwijk redelijk rooskleurig uitziet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen