Willem van der Linden per 1 januari 2018 commercieel directeur bij RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

Zowel op het veld als daarbuiten werkt RKC Waalwijk hard aan haar toekomst. De 48-jarige Willem van der Linden maakt per 1 januari 2018 de overstap van Vitesse naar de geelblauwen uit Waalwijk. Als commercieel directeur zal Van der Linden nauw gaan samenwerken met algemeen directeur Frank van Mosselveld.

Voorzitter van de raad van Commissarissen Peter Konijnenberg licht toe ‘’De club heeft de afgelopen jaren slagen gemaakt op financieel en inmiddels ook op sportief gebied. Omdat we sterk naar boven kijken, zijn we continu bezig om de kwaliteit zowel op als buiten het veld te vergroten. Dit onderstrepen we met het aantrekken van Willem. Hij gaat als commercieel directeur, samen met onze algemeen directeur Frank van Mosselveld, de komende jaren het nieuwe beleid verder vormgeven. Met zijn werkervaring bij onder andere Vitesse en AB Inbev halen we brede kennis en een groot netwerk in huis. Willem is Brabander, heeft een fijne persoonlijkheid en past goed bij de cultuur van ons RKC.’’

Ook Frank van Mosselveld is verheugd dat het gelukt is een sterke commerciële man aan te trekken. “De gesprekken met Willem waren heel aangenaam en het helpt ook mee dat hij onze club goed heeft gevolgd de afgelopen jaren. Ik zie uit naar de samenwerking en samen gaan we met de rest van het team verder bouwen aan de club”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen