Workshops Jelena Kostic voor dansers uit heel de regio

02 okt 2023, 14:44 Nieuws
kcw
WAALWIJK – Speciaal voor alle dansers van 12 t/m 30 jaar uit de regio Waalwijk organiseert Kunstencentrum Waalwijk van 28 oktober t/m 2 november een aantal workshops van het professionele dansgezelschap van Jelena Kostic. Dansers die mee willen doen, hoeven niet persé al te dansen bij Kunstencentrum Waalwijk. Iedereen is dus welkom.
Het is een unieke danssamenwerking die Kunstencentrum Waalwijk organiseert in samenwerking met het dansgezelschap van Jelena Kostic en Theater De Leest. Inschrijven kan op www.kunstencentrumwaalwijk.nl
Kunstencentrum Waalwijk wil graag de afstand tussen amateurdansers en professionele dansers kleiner maken. Daarom hebben is de succesvolle choreografe Jelena Kostic uitgenodigd om samen te werken met dansers. Jelena is een Nederlands-Servische choreografe die in drie workshops van drie uur (totaal 9 uur) met de dansers naar een korte presentatie toe gaat werken. Het resultaat van de workshops wordt op donderdag 2 november om 20.30 uur gepresenteerd in Theater de Leest als voorprogramma op de voorstelling Losers van Jelena Kostic. Na de presentatie mogen de dansers natuurlijk zelf ook kijken naar de professionele dansgroep van Jelena Kostic (voorstelling Losers). Kortom zelf ervaren, optreden en kijken. Een unieke kans voor dansers.
Deze workshop is gericht op dansers tussen de 12 en 30 jaar. Deelnamekosten voor de workshops zijn €50,- inclusief een kaartje voor de voorstelling (t.w.v. €19,50).

Tijden workshops:

  • Zaterdag 28 oktober: 10.00-13.00 uur
  • Zondag 29 oktober: 10.00-13.00 uur
  • Woensdag 1 november: 17.15-20.15 uur

Voorstelling:

  • Donderdag 2 november 20.30 uur in Theater de Leest.
Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.kunstencentrumwaalwijk.nl
Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3.