Welkom in Waalwijk: Excuses voor lange wachttijden bij de bars tijdens de Nacht van het Levenslied

11 sep , 8:35 Nieuws
nachtvanhetlevensliedr5 272
WAALWIJK - Vanmorgen heeft Welkom in Waalwijk op Facebook een bericht geplaatst over de Nacht van het Levenslied, die zaterdagavond plaatsvond. In het bericht bieden ze hun excuses aan voor de lange wachttijden bij de bars.

Statement Centrum in Waalwijk

Op zaterdagavond 7 september was het centrum van Waalwijk het decor voor een prachtige editie van de Nacht van het Levenslied. Het evenement was volledig uitverkocht en het Raadhuisplein vulde zich met een fantastisch publiek van enthousiaste muziekliefhebbers. De sfeer was ongekend gezellig, en het was heerlijk druk op het plein.
Met het mooie weer en de geweldige artiesten op het podium, was de dorst onder de bezoekers groot, wat helaas leidde tot langere wachttijden bij de kassa’s en bars. We begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt en willen hiervoor onze oprechte excuses aanbieden. We gaan kijken naar oplossingen voor volgend jaar om deze drukte beter te managen en de beleving voor iedereen nog aangenamer te maken.
De munten die tijdens het festival niet zijn ingeleverd, kunnen volgend jaar gewoon worden gebruikt op de Nacht van het Levenslied. Let wel, deze munten zijn niet geldig tijdens de 'Contribute de 80', aangezien dit benefietfestival specifiek ten goede komt aan de 80 van de Langstraat en losstaat van de Nacht van het Levenslied.
Wij danken iedereen die aanwezig was voor hun geduld en enthousiasme en kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen bij dit geweldige evenement!