Waalwijkse portretschilder Laura Boudesteijn in de spotlight bij Eigen Huis & Tuin

28 sep , 10:02 Nieuws
419256828 17936698565790639 1189625629611914955 n
WAALWIJK - In oktober ontvangt Waalwijk bijzonder bezoek, want de filmploeg van Eigen Huis & Tuin komt langs om opnames te maken van de 33-jarige Waalwijkse portretschilder Laura Boudesteijn.
De opnames worden uitgezonden op 26 november op RTL4. In deze aflevering zal Laura uitgebreid vertellen over haar passie voor het portretschilderen, terwijl haar indrukwekkende werken volop in beeld komen. 
Naast haar televisieoptreden zal Laura in november ook een expositie houden in het nieuwe gemeentehuis van Waalwijk. Hier zullen bezoekers de kans krijgen om haar unieke stijl en talent van dichtbij te bewonderen.

Over Laura Boudesteijn

Laura Boudesteijn is een getalenteerde portretschilder, gespecialiseerd in het vastleggen van de essentie en emotie van haar onderwerpen. Met een achtergrond in schilderkunst en een grote liefde voor realisme creëert ze portretten die levensecht en vol karakter zijn. Laura’s werken stralen een tijdloze kwaliteit uit, waarbij ze elk detail met zorg en toewijding vastlegt.
Naast het maken van portretten op aanvraag, werkt Laura regelmatig aan vrije projecten en exposeert ze haar werken in verschillende galeries. Ze is bekend om haar aandacht voor details en de manier waarop ze emoties op subtiele wijze weet te vangen. Haar portfolio varieert van intieme familietaferelen tot krachtige portretten van individuen.
Meer informatie over haar werk en exposities is te vinden op haar website.
Mis deze kans niet om meer te leren over Laura’s artistieke reis en haar prachtige werken te ontdekken, zowel op televisie als tijdens haar expositie in november!