Waalwijk.nieuws.nl bestaat 10 jaar!

31 jan , 8:07 Nieuws
taat10jaar
WAALWIJK – Vandaag, 31 januari 2024, vieren we het 10-jarig jubileum van Waalwijk.nieuws.nl! Onze nieuwssite is, zoals blijkt uit de indrukwekkende bezoekersaantallen, de dagelijkse nieuwsbrief die naar duizenden abonnees wordt verzonden, en onze bloeiende Facebook-community met ruim 25.000 volgers, niet meer weg te denken uit de Waalwijkse samenleving, mogen we wel concluderen.
We danken alle adverteerders die ons het afgelopen jaar hebben gesteund en nog steeds steunen. Dankzij jullie blijft het mogelijk om het nieuws gratis ter beschikking te stellen. Daarnaast bedanken we alle vrijwilligers (voornamelijk fotografen) die hebben bijgedragen aan het succes van Waalwijk.nieuws.nl, en last but not least, gaat onze dank uit naar alle lezers die gedurende deze 10 jaar het nieuwsplatform hebben gesteund.

Wie jarig is trakteert!

Vanwege ons jubileum verloten we via de Facebookpagina van Waalwijk.nieuws.nl
10 heerlijke taarten/vlaaien van Bakker Pim en PartyVlaai. De prijswinnaars maken we bekend op zaterdag 10 februari om 10.10 uur.
Verder geeft de WaalwijkApp
10x 10 winvouchers weg van het Waalwijk Prijzenfestival, dat van start gaat op 15 maart 2024. Met deze winvouchers maak je kans op één van de vele prijzen die ter beschikking worden gesteld door circa 40 lokale ondernemers. Meer info over het Waalwijk Prijzenfestival volgt binnenkort. Wil jij kans maken op 10 winvouchers vul dan in de WaalwijkApp het formulier in en wie weet ben jij een van de 10 gelukkige winnaars.
naamloos 7

Download nu de WaalwijkApp

Google Play Store
App Store
Op naar het volgende jubileum!
Rolf Balkenende
Redactie Waalwijk.nieuws.nl